Nr.30  Fromage

- Fromage, citron, appelsin eller karamel.
Pr. couvert 45.00 kr.

(Foto er vejledende)

Nr.31  Islagkage

Hindbær islagkage.
Pr. couvert 45.00 kr.

(Foto er vejledende)

Nr.32 Chokoladekage

- Chokoladekage. Tallerken anretter med 2 slags is og frisk frugt.
Pr. couvert 56.00 kr.

(Foto er vejledende)

Nr.33  islagkage

- Hjemmelavet islagkage, med baileys marcipan, brændte mandler, chokolade og frugtcoulis.
Pr. couvert 56.00 kr.

(Foto er vejledende)

Nr.34 Pandekagebord

- Pandekagebord, med rørt is, syltetøj, chokoladesauce, ahornsirup og hakkede nødder.
Pr. couvert 65.00 kr.

(Foto er vejledende)

Ovenstående er kun forslag, andre ønsker klarer vi også.
Hovedretter kan også hentes til print her.